Mușchiuleț de porc ” îmbrăcat ” în bacon şi servit cu cartofi dulci, pere şi zucchini |
* 1 zucchini mic, curățat de coajă şi miez şi tăiat pe lungime în bastonașe
* 1 lingură miere
* cimbru şi oregano
Cum fac eu mușchiulețul de porc?
Între timp amestecați într-un bol cartoful dulce, para , zucchini-ul , 2 linguri de ulei de măsline, cimbru , ½ linguriță sare , un vârf de cuţit de piper şi câteva fire de oregano deasupra.
Așezați apoi legumele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Cartofi dulci, pere şi zucchini |
Mușchiulețul de porc rumenit se unge cu o lingură de miere şi se învelește în bacon. Suprapuneți ușor feliile de bacon pentru a acoperi complet carnea.
Muşchiuleţ de porc ” îmbrăcat ” în bacon |
Dați la cuptor până când carnea de porc este gătită şi cartofi dulci şi perele se frăgezesc, 25 până la 40 min. în funcție de preferințele dvs. referitoare la carnea de porc.
Mie îmi place să fie foarte bine pătrunsă, de aceea am lăsat carnea în cuptor pentru mai bine de 30 minute. Verificați tot timpul legumele , să aveți grijă să nu se ardă sau să devină prea moi. Nu este nici o problemă dacă la scoateți din cuptor înaintea cărnii.
Timpul de coacere al legumelor este și în funcție de felul în care le-ați tăiat.
Muşchiuleţ de porc ” îmbrăcat ” în bacon şi servit cu cartofi dulci, pere şi zucchini |
Ce bunatate de mancare! arata tare bine si mancarea si pozele.
Timea , multumesc frumos…
Arata de milioane! Cum deschizi pagina, inghiti in sec :)).
Saru’mana…