Ochiuri ... în pâine - It's quick, it's easy and it's delicious » Bucătăria familiei mele
Ochiuri … în pâine
Vreau răspunsul sincer la o întrebare. Câți dintre voi nu ați mâncat în copilărie doar miezul feliei de pâine?? hai să nu mințim știu că toți ați făcut-o.
Şi ca să vezi: timpurile nu s-au schimbat prea mult deoarece și copiilor mei le place la nebunie acest lucru mai ales când pâinea e foarte proaspătă și coaja prăjită.
Ieri dimineață nemaiavând răbdare sa pregătesc micul dejun Rareș a dat gata vreo câteva felii de pâine . Am găsit pe masa pâinea găurită şi mi-am amintit de o fotografie pe care am văzut-o de vreo câteva zile pe un blog drag mie. 
Mulțumesc Adi  pentru idee. 
Ochiuri … în pâine
Şi uite aşa am făcut și economie de pâine , deoarece altfel ajungea la gunoi.
Rețeta este foarte simplă . Faceți rost de câteva felii de pâine, un copil flămând, ouă, felii de șuncă, brânză topită felii Emmentaler și o tigaie.

 Se ia tigaia și se prăjește puțin șunca în câțiva stropi de ulei . In grăsimea rămasă în tigaie așezăm feliile de pâine găurite și spargem ouăle în mijloc . Asezonăm cu puțină sare. Un foc mediu sub tigaie este suficient.
Ochiuri … în pâine
 Când sunt gata pe-o parte întorceți-le cu grijă pe cealaltă. Peste felia de pâine adăugați una de șuncă și una de brânză.
 Mai lăsați puțin pe foc până începe să se înmoaie brânza .
Ochiuri … în pâine
şi gata !!!!! Cu niște castraveţi murați și poate puțin prea multa boia au fost un deliciu.
Ochiuri … în pâine
Americanii numesc acest mic dejun ” farfurii zburătoare ” sau UFO. Şi le dau dreptate deoarece pe lângă aspect , este într-adevăr ceva de domeniul fantasticului.
Să aveți o poftă mare !!!!
Şi dacă veți deveni fani ai acestui mic dejun puteți înlocui copilul flămând cu niște forme de prăjituri , în cazul în care doriți un aspect cu totul inedit.
Ochiuri … în pâine
Mulţumesc pentru vizită !!!!


3 thoughts on “Ochiuri … în pâine – It’s quick, it’s easy and it’s delicious”

  • Foarte buna reteta ! Copiii mananca mai bine ouale facute asa ! In ce priveste raspunsul sincer,eu de cand eram copil mancam doar coaja painii,mai ales daca era proaspata si prajita ,ajungeand acasa cu miezul ei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.