Cartofi aurii
Ieri am pregătit cordon bleu din carne de vițel.Şi am stat cam juma de oră să mă gândesc la o garnitură . Am căutat pe google diferite garnituri dar nici una nu m-a făcut să spun : Da , asta este…. Dar mi-am adus aminte…
Ieri am pregătit cordon bleu din carne de vițel.Şi am stat cam juma de oră să mă gândesc la o garnitură . Am căutat pe google diferite garnituri dar nici una nu m-a făcut să spun : Da , asta este…. Dar mi-am adus aminte…
[:en] Sărind peste orice fel de introducere astăzi avem cordon bleu din carne de vițel. Daaaaaaaa se numește cordon bleu și nu gordon bleu cum crede lumea , cu origine în limba Franceză pentru „panglica albastră”. Cordon Bleu a fost cel mai înalt ordin al…
Piersici Vitamine: A, C, acid folic Minerale: potasiu, fosfor, magneziu, calciu Folosind piersici proaspete avem mai multe metode de preparare : aburire, coacere sau „albire” – aceste metode de lucru sunt bune și pentru nectarine, caise, prune şi pere. Vă recomand să îi oferiți copilului…
Am văzut că vine primăvara și mi-am adus aminte de gustul grătarelor de astă vară. Vai ce dor îmi este . Aşa că astăzi pregătim grătare de porc. Știu că mai este mult până la 1 Mai, dar se apropie și este bine să…
Şi din nou o rețetă foarte simplă , nu prea îmi place să-mi complic existența dacă nu este nevoie și mai ales dacă nu prea am timp . Aşa că am pus niște pulpe superioare dezosate la marinat. Marinata am făcut-o astfel : am adăugat…
Salata de ardei copți Aveți nevoie de: 8 ardei capia mari și drepți ( ca să fie ușor de copt și curățat) – eu aveam în congelator 1 lingură ulei de struguri (sau orice alt fel de ulei fără aromă puternică) 1 lingură oțet balsamic…
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.