Sparanghel învelit în bacon la grătar
Sparanghel învelit în bacon cu parmezan. Cea mai simpla rețetă la grătar. Un aperitiv din doar doua ingrediente.
Sparanghel învelit în bacon cu parmezan. Cea mai simpla rețetă la grătar. Un aperitiv din doar doua ingrediente.
Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.
Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!
Ciuperci portobello marinate la grătar. Portobello cu sparanghel și ou poșat. Cum se prepara ciupercile la grătar? Portobello poate înlocui oricând carnea în orice rețetă
Rețeta și ingrediente pentru cea mai fină pastă de leuștean. Pesto de leuștean cu baby spanac și amestec de nuci.
T-bone steak de vită la grătar. Cum sa faci T-Bone Steak la grătar? Marinat în lămâie și rozmarin. Un steak pentru 2 – antricot și mușchiuleț
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.