Pasca cu branza dulce
Rețeta tradițională de pasca- aluat dospit, de cozonac, frământat în mașina de pâine, cu împletitura tradițională, umplutura de brânză cu stafide.
Rețeta tradițională de pasca- aluat dospit, de cozonac, frământat în mașina de pâine, cu împletitura tradițională, umplutura de brânză cu stafide.
Miel Cred că v-am tot spus că mi-e nu-mi prea place carnea de miel. Cu omul însă e o altă poveste … el este mare fan și de câte ori are ocazia cere miel. Poate nu neapărat gătit după metoda tradițională, dar mielul e miel…
Acu două zile am ieșit din casă în tricou și tare mă bucuram că în sfârșit vine primăvara… efectiv am plâns azi dimineață când am văzut că ninge…nu știu cum e la voi dar la Târgu Mureș sunt 2 grade… în martie……
Supa franțuzească de ceapă e o poveste: ceapa caramelizată, dulce, aromată, perfect echilibrată cu brânză Gruyère, care împreună cu hribii au transformat o supă banală în acel fel de mâncare care te face să simți și ultima suflarea a iernii.
Melci cu scortisoara Astăzi vreau să vă povestesc despre cel mai bun remediu împotriva frigului… de vreo câteva zile mă încearcă o răceală la care nu reușesc nici cum să-i dau de cap. Am încercat eu tot felul de ceaiuri și supe cremă, remedii băbești…
curcan la cuptor Și am umplut pasărea asta…și am mâncat-o pe toată…și mamă cât de bună a fost !! Știu că este o rețetă clasică și că toată lumea o știe dar pentru mine a fost o premieră…adică cu această pasăre am inaugurat cuptorul. Mda…
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.