Pavlova coroniță cu fructe de pădure » Bucătăria familiei mele
Pavlova coroniță cu fructe de pădure

Pavlova coroniță cu fructe de pădure

0 Comments  /  Jump to Recipe

Coroniță pavlova - alex juncu - Bucătăria familiei mele

Bezea Forever. Oricând și oricum pavlova să fie. Și de ce nu o pavlova coroniță?

Și asta este în top 5, pentru că noi o umplem cu fructe și înghețată. Muahaha

Coronita pavlova - Bucătăria familiei mele -Alex Juncu

INGREDIENTE:

– ALBUȘURI – 4 albușuri la temperatura camerei

– ZAHĂR – 220 gr. zahăr pudră, trecut prin sită

– ACID – 1/4 linguriță cream of tartar ( sau 1 linguriță oțet din vin alb sau 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors)

– AMIDON – 2 linguri arrowroot ( sau amidon de porumb )

– AROME –  esență de vanilie sau de lămâie sau de citrice

FRUCTE PROASPETE, FLORI COMESTIBILE, MENTĂ PROASPĂTĂ ȘI ALTE MINUNĂȚII

METODA

Încălziți cuptorul la 180 ° C. Desenați un cerc de 20 cm ( cam cât o farfurie) pe o foaie de hârtie de copt. Așezați hârtia în tava de copt cu desenul în jos.

Mixați albușurile de ou împreună cu cream of tartar și esența de vanilie până face vârfuri tari. Adăugați zahărul pudră, câte o lingură odată, până când tot zahărul este încorporat și dizolvat iar amestecul de albuș devine gros și lucios.

Adăugați acum arrowroot (amidon).

 

Albuș în poș - pavlova- bucătăria familiei mele - alex juncu

 

Cu ajutorul unui poș de patiserie așezați compoziția obținută în interiorul cercului desenat pe hârtia de copt. 

 

Albuș în poș - pavlova- bucătăria familiei mele - alex juncu

 

Dați la cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura imediat la 100 ° C.

Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi opriți cuptorul, fixați ușa să rămână întredeschisă și lăsați Pavlova înăuntru până s-a răcit complet .

 

Pavlova coroniță _ Bucătăria familiei mele - Alex Juncu

 

CREMĂ DE MASCARPONE CU FRIȘCĂ

  • 150 gr. mascarpone
  • 300 gr. frișcă naturală neîndulcită (smântână pentru frișcă min.30%)
  • 70 gr. zahăr pudră
  • esență de vanilie

Pentru cremă este nevoie ca toate ingredientele să fie reci. În bolul mixerului adăugați toate ingredientele și mixați până obțineți o spumă suficient de tare (3-4 min).

Întindeți crema de frișcă deasupra Pavlovei răcită complet. Faceți la fel cu fructe și împrăștiați florile.

 

Coroniță pavlova - Bucătăria familiei mele -Alex Juncu

 

Minunată pavlova coroniță .

 

Coroniță pavlova - Bucătăria familiei mele -Alex Juncu

 

Alte PAVLOVE

 

This recipe has no ratings just yet.

Pavlova coronita

octombrie 10
: easy

By:

Ingredients
  • BEZEA
  • – ALBUȘURI – 4 albușuri la temperatura camerei
  • – ZAHĂR – 220 gr. zahăr pudră, trecut prin sită
  • – ACID – 1/4 linguriță cream of tartar ( sau 1 linguriță oțet din vin alb sau 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors)
  • – AMIDON – 2 linguri arrowroot ( sau amidon de porumb)
  • – AROME – esență de vanilie sau de lămâie sau de citrice
  • FRUCTE PROASPETE, FLORI COMESTIBILE, MENTĂ PROASPĂTĂ ȘI ALTE MINUNĂȚII
  • CREMA DE MASCARPONE CU FRIȘCĂ
  • 150 gr. mascarpone
  • 300 gr. frișcă naturală neîndulcită (smântână pentru frișcă min.30%)
  • 70 gr. zahăr pudră
  • esență de vanilie
Directions
  • Step 1 Încălziți cuptorul la 180 ° C. Desenați un cerc de 20 cm ( cam cât o farfurie) pe o foaie de hârtie de copt. Așezați hârtia în tava de copt cu desenul în jos.
  • Step 2 Mixați albușurile de ou împreună cu cream of tartar și esența de vanilie până face vârfuri tari. Adăugați zahărul pudră, câte o lingură odată, până când tot zahărul este încorporat și dizolvat iar amestecul de albuș devine gros și lucios.
  • Step 3 Adăugați acum arrowroot (amidon).
  • Step 4 Cu ajutorul unui poș de patiserie așezați compoziția obținută în interiorul cercului desenat pe hârtia de copt.
  • Step 5 Dați la cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura imediat la 100 ° C.
  • Step 6 Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi opriți cuptorul, fixați ușa să rămână întredeschisă și lăsați Pavlova înăuntru până s-a răcit complet .
  • Step 7 Pentru cremă este nevoie ca toate ingredientele să fie reci. În bolul mixerului adăugați toate ingredientele și mixați până obțineți o spumă suficient de tare (3-4 min).
  • Step 8 Întindeți crema de frișcă deasupra Pavlovei răcită complet. Faceți la fel cu fructe și împrăștiați florile.

 


Related Posts

Cupcakes cu ciocolată albă și glazură de bezea

Cupcakes cu ciocolată albă și glazură de bezea

Rețeta și ingrediente pentru cupcakes cu ciocolata alba. Rețeta pentru marshmallow frosting sau glazura de bezea.

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

        tort de mere      Toată lumea bine, sănătoasă ?? V-a fost dor de mine ?  mie mi-a fost tare dor de voi ! Simt că va fi un an bun… voi ce ziceți ???  Și ca să-ți meargă bine trebuie să […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.