QUESADILLAS » Bucătăria familiei mele
QUESADILLAS

QUESADILLAS

3 Comments

 

 
Oricât a-ţi căuta o reţetă clasică pentru acest preparat nu veţi găsi. Acest preparat conţine lipia , puiul şi brânza…şi de fiecare dată se specifică ceva de genul „şi mai puteţi adăuga după pofta inimi şi altele….”. Concluzia mea este că în funcţie de ce are fiecare în frigider , sau de ce are poftă,  poate îndesa între 2 lipii. 
 

Noi am avut la prânz Piept de pui la grătar, iar eu ca o mama grijulie şi din exces de zel am făcut prea multe… Ce m-am gândit : va mânca copilul meu mai mult de-o grămadă. Şi deci dacă tot au rămas , la cină am facut cel mai uşor lucru posibil ( nu îmi place să-mi complic viaţa , if not necessary)  . 
 
 
Deci am luat grătarele de pui şi le-am tăiat felii subţiri. Am dat prin răzătoare o cantitate suficientă de caşcaval ( de preferat Ceddar) . Şi bineînţeles am scos şi o pungă cu lipii Deli Wraps originale ( că doar nu era să le fac eu) .
 

 
Să nu uit de sosuri. Reţeta pentru salsa AICI. 
Operaţiunea a mers cam aşa: am pus puţin ulei de măsline într-o tigaie mare ( în singura din casă în care mi-a încăput lipia). Am aşezat prima lipie. 
Peste lipie am pus caşcavalul ras, aveţi însă grijă să nu vă ajungă în tigaie. Peste caşcaval am aşezat frumos puiul, pe care l-am mânjit cu salsa. Încă un strat de caşcaval şi ultima lipie.
 

 
Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi 2 minute apoi întoarceţi şi pe cealaltă parte. Dacă consideraţi că mai este nevoie mai puteţi adăuga puţin ulei de măsline în tigaie.
 

 
Şi gata. Tăiaţi în 4, cu ajutorul cuţitul de pizza.
 
 
 
 şi înmuiaţi în salsa şi în smântână, sau în amândouă odată…mmmmmmm….iară mi s-a făcut poftă…cred că şi azi la cină voi face acelaşi lucru…musai să fac curăţenie şi în frigider…
 
 
şi felia privită drept în faţă
 
 
şi cu amprenta dentară…
 
 
 
Să aveţi poftă şi să vă plouă în gură până vă apucaţi de gătit !!!
 

Related Posts

pizza party

pizza party

pizza   Ce faci atunci când se lasă cu petrecere între copilași la tine acasă și pe toți îi răzbește foamea ??? Te adaptezi… Și ce merge cel mai bine la copii … PIZZA Cu câteva ingrediente succesul e garantat. Toată lumea știe că secretul […]

Pita Pizza cu Ciuperci

Pita Pizza cu Ciuperci

pita pizza     Povestea acestei minunate pizza este asemănătoare cu cea de luna trecută. De când am descoperit această metodă de a face pizza în 5 minute, pot să vă spun că se repetă foarte des la noi în bucătărie. Am încercat zeci de […]3 thoughts on “QUESADILLAS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.