Trufe negre, oua, ciabatta si blue cheese » Bucătăria familiei mele
Trufe negre, oua, ciabatta si blue cheese

Trufe negre, oua, ciabatta si blue cheese

7 Comments

 

trufe negre

Ce pot să vă spun decât că sunt minunate… este acel gen de ingredient care spune totul.

Trufa neagră de vară in all it’s beauty !!!

trufa

Ingrediente:

2 ouă, de preferat de țară

1 trufă neagră

ciabatta

2 căței de usturoi

blue cheese cremoasă

câteva frunze de salată sau chiar busuioc

ulei de măsline

sare și piper

trufe

Metoda:

  • Pregătirea în cazul trufelor negre este absolut necesară și necesită vreo 2-3 zile. Într-un container de plastic cu capac așezați 2 ouă proaspete ( negătite, da?) și o trufă neagră. Este foarte important de știut că aroma trufelor trece prin coaja oului și uite așa banalul ou devine ceva minunat.
  • Acum că au trecut cele 2 zile și așteptarea a ajuns la cote maxime și după ce ați dat târcoale trufei din frigider timp de 2 zile este cazul să trecem la următorul nivel. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Așezați feliile de ciabatta într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Striviți usturoiul și cu pasta obținută ungeți bine feliile de ciabatta și stropiți cu ulei de măsline. Dați la cuptor până se rumenește.

 trufa nearga

În timp ce ciabatta prinde culoare pregătiți ouăle ochiuri sau poșate ( depinde de voi).

Peste ciabatta prăjită întindeți brânza cu mucegai. Apoi așezați niște frunze de salată și deasupra ouăle ochiuri.

Presărați deasupra trufa neagră ( fie dată prin răzătoare, fie feliată subțire). Niște sare de mare și puțin piper, parmezan (poate?) și POFTĂ MARE !!!    

truffa

trufe cu blue cheese

trufe negre cu ciabatta

trufe negre cu paste

Trufe negre, oua, ciabatta si blue cheese
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 ouă, de preferat de țară
  2. 1 trufă neagră
  3. ciabatta
  4. 2 căței de usturoi
  5. blue cheese cremoasă
  6. câteva frunze de salată sau chiar busuioc
  7. ulei de măsline
  8. sare și piper
Instructions
  1. Pregătirea în cazul trufelor negre este absolut necesară și necesită vreo 2-3 zile. Într-un container de plastic cu capac așezați 2 ouă proaspete ( negătite, da?) și o trufă neagră.
  2. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Așezați feliile de ciabatta într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Striviți usturoiul și cu pasta obținută ungeți bine feliile de ciabatta și stropiți cu ulei de măsline. Dați la cuptor până se rumenește.
  3. În timp ce ciabatta se prăjește pregătiți ouăle ochiuri sau poșate (depinde de voi).
  4. Peste ciabatta prăjită întindeți brânza cu mucegai. Apoi așezați niște frunze de salată și deasupra ouăle ochiuri. Asezonați cu sare și piper.
  5. Presărați deasupra trufa neagră ( fie dată prin răzătoare, fie feliată subțire).
Bucătăria familiei mele https://alexjuncu.ro/

Related Posts

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

  Mozarella Granarolo  Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.   Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo […]

blood orange Curd – în 2 variante

blood orange Curd – în 2 variante

    Am vrut să fac o cremă de prăjitură sau de tartă sau biscuiți … de fapt să nu mint am vrut să fac ceva cu gălbenușurile rămase în frigider după vreo câteva încercări eșuate de a face macarons. Să nu înțelegeți greșit … […]



7 thoughts on “Trufe negre, oua, ciabatta si blue cheese”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.