Babka cu afine
Bun câte un copil la casa omului și credeți-mă pe cuvânt pentru că am doi. Cum știu ei să caute rețete noi și să te facă să iți dorești să pregătești ceva pentru ei chiar dacă ești super obosită după o săptămână grea la job.…
Bun câte un copil la casa omului și credeți-mă pe cuvânt pentru că am doi. Cum știu ei să caute rețete noi și să te facă să iți dorești să pregătești ceva pentru ei chiar dacă ești super obosită după o săptămână grea la job.…
Parmigiana di Melanzane sau Vinete cu parmezan … este ceea ce numesc eu comfort food. Vinete din grădină, sos de roșii, busuioc, mozzarella și parmezan. De vreo lună de zile fac săptămânal câte o tavă plină cu minunăția asta. Nu e greu de realizat dar…
Ciuperci. Proaspete. Am fost la cules în spatele casei. E sezon. Macrolepiota procera (piciorul căprioarei sau pălăria șarpelui) este cea mai cunoscută și mai mare ciupercă. Am încercat să gătesc ciuperca asta în mai multe feluri dar așa cum e ea tăvălită prin pesmet și prăjită…
„A cruffin is a hybrid of a croissant and a muffin” așa zice Wikipedia. Ce pot să vă spun mai mult. Cruffin-ul ăsta este relativ o noutate a cărui istorie începe în Melbourne Australia în 2013 când un renumit patiser Kate Reid a avut o…
Piure de conopidă mov – rețetă și ingrediente, de te lingi pe degete. Cu usturoi copt și parmezan. Simplu, ușor de preparat și sănătos.
Rețeta și ingrediente paste carbonara. După o rețetă autentica italiana. Fără smântână. Cu mazăre proaspătă și bacon.