Brioșe pentru mic dejun / Bacon & Cheese Baked Egg Cups

Brioșe pentru mic dejun / Bacon & Cheese Baked Egg Cups

23 Comments

brioșe mic dejun
 
Știți care este cel mai bun lucru cu aceste cups /  muffins / brioșe pentru mic dejun ???  
Poți să le faci cum te taie capul și poți să folosești ce ingrediente vrei: ardei, ciuperci, șuncă, ierburi, diferite brânzeturi sau ce vă permite frigiderul .
Rețeta muffin sau brioșe pentru micul dejun. Câteva ouă, bacon, niște legume, brânzeturi și aveți cel mai delicios mic dejun. Baked Egg Cups
 

Ingrediente brioșe mic dejun

Frigiderul meu mi-a permis să fac 6 bucăți, în care am adăugat :

4 o

ceapă verde

roșii uscate la soare, în ulei

bacon felii  

oregano, sare de mare și piper

brânzeturi : ricotta, mozzarella, cașcaval afumat și Grana Padano

 
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Ceapa verde se taie mărunt, la fel și roșiile.
 

Cum fac muffins sărate?

Pregătiți tava. Se ia o tavă de muffin și la alegere fie se unge cu unt și se tapetează cu pesmet, fie se folosește hârtie de copt.
În fiecare formă se așează câte o felie de bacon, pe marginea formei, ca un inel.
 
 
Introduceți tava în cuptor până baconul devine crocant.
Într-un bol amestecați bine ouăle împreună cu ceapa, roșiile, ricotta, mozarella rasă și cașcavalul ras.
 
 
În final adăugați sare, piper și oregano, după gust.
Scoateți tava cu baconul din cuptor și turnați compoziția obținută în fiecare formă.
 
 
Presărați deasupra Grana Padano și ceapă verde ( dacă a mai rămas ).
Coaceți pentru 25 minute sau până când considerați că sunt gata.
 
 
Lăsați să se răcească 5 minute în tavă apoi serviți. Se pot consuma și reci dacă v-au mai rămas.
 
 

Micul dejun perfect !!!

 
 
 

Related Posts



23 thoughts on “Brioșe pentru mic dejun / Bacon & Cheese Baked Egg Cups”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.