Unde-s doi, puterea crește! Ce poate fi mai sănătos decât o campanie care aduce împreună Sano Vita și Heinner Electrocasnice deoarece împărtășesc o viziune comună – calitatea mai bună a vieții prin calitatea produselor și inovația constantă.
Cine și-a dorit un coș mare plin de bunătăți sănătoase de la #sanovita și un multicooker de la #heinner, dar l-a ocolit Moș Crăciun? Ei bine acum e atunci.
Și nici nu se putea să vină într-un moment mai potrivit decât de Valentine’s day.
Concurs SanoVita și Heinner vă oferă un Aparat de gătit Multicooker Heinner și un coș de bunătăți de la SanoVita
Mecanismul concursului
Durata de desfășurare: 4 februarie 2019 – 13 februarie 2019, orele 23:59.
Loc desfășurare: Facebook, pagina Bucătăria familiei mele
Desemnarea câștigătorului va avea loc prin tragere la sorți în 14 februarie 2019. Extragerea câștigătorului se va face prin intermediul unui program automat.
Concurs!
Am plăcerea de a vă invita la un concurs organizat în colaborare cu SanoVita și Heinner, unde puteți câștiga un Multicooker Heinner și un coș cu produse de la SanoVita (la fel ca cel din fotografie)
Tot ceea ce trebuie să faceți este să urmați pașii indicați mai jos:
1. Să dați Like (Imi place) paginii sponsorului SanoVita
2. Să dați Like (Imi place) paginii sponsorului Heinner
3. Să dați Like (Imi place) paginii organizatorului Bucătăria Familiei mele
4. Să dați Share (Distribuie) pe Facebook acestui concurs
5. Să acceptați condițiile de participare printr-un simplu comentariu pe pagina de facebook a blogului, în care să-mi spuneți care este rețeta dvs. preferată de pe blogul alexjuncu.ro, ce ați pregăti dacă ați avea un multicooker și un link către un produs SanoVita cu link de pe site-ul sanovita.ro.
Concursul se desfășoară în perioada 4 februarie 2019 – 13 februarie 2019, orele 23:59. Desemnarea câștigătorului va avea loc prin tragere la sorți de Valentine’s day, Joi 14 februarie 2019.
Un cadou frumos pentru o doamnă îndrăgostită.
În concurs intră doar concurenții care îndeplinesc TOATE condițiile detaliate în mecanism. Se contorizează numai comentariile lăsate la postarea publică a concursului de pe pagina de facebook a blogului.
Câștigătorul, unul singur, va fi anunțat prin mesaj privat și comentariu pe Facebook. Informațiile dvs. personale nu vor fi făcute publice, vor fi folosite conform reglementarilor GDPR doar pentru livrarea premiului.
Acum că v-am povestit despre concurs să vă povestesc și cum am răspuns eu provocării primite de la cei doi sponsori și anume realizarea unei rețete folosind Multicooker-ul și produsele SanoVita.
Vă prezint micul dejun – Fulgi de ovăz, nuci și semințe prăjite, chipsuri de cocos, chia, toate înmuiate în lapte de soia – pregătite la Multicooker și îmbogățite cu fructe de pădure proaspete.
Ingrediente
pentru amestecul uscat
- 3 căni fulgi de ovăz
- 200 gr. cocos chips
- 150 gr. migdale
- 150 gr. semințe de dovleac a
- 150 gr. semințe de floare soarelui
- 100 gr. merișoare
- 100 gr. chia semințe
- 150 gr. caju
fructe de pădure proaspete
miere
lapte de soia ( se poate înlocui cu lapte de cocos)
Metoda
Nimic nu se compară cu aroma nucilor prăjite. De aceea îmi pregătesc din timp ingredientele pentru micul dejun sănătos de care vreau să vă povestesc.
In primul rând nucile și semințele
Se ia o tavă care se acoperă cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul la 180 C. Cajuul și migdalele se mărunțesc și împreună cu semințele de floarea soarelui și cele de dovleac se întind într-un strat egal în tavă. Se prăjesc vreo 10-12 minute până își schimbă puțin culoarea și încep să elibereze aroma specifică de nuci prăjite. Se lasă la răcit și se varsă într-un borcan sau cutie de depozitare.
Chipsurile de cocos
La fel ca și nucile și chipsurile de cocos au o aromă minunată dacă sunt puțin prăjite. Într-o tavă cu hârtie de copt se dau la cuptorul preîncălzit până devin auri. Când se răcesc se adaugă pentru păstrare într-o cutie de depozitare.
Fulgii de Ovăz
Și aceștia primesc o aromă de nuci dacă sunt puțin prăjiți. De aceea repetăm operațiunea de prăjire. Se ia o tavă, se acoperă cu hârtie de copt, se adaugă fulgii în strat egal și se dă la cuptorul preîncălzit până își schimba puțin culoarea. La fel și fulgii după răcire se adaugă într-o cutie de depozitare.
Dimineața când se pregătesc copiii pentru scoală nu prea ai timp de prăjit, de înmuiat și alte etape care consumă din timp. De aceea eu pregătesc din timp nucile, chipsurile de cocos și fulgii în cantități mai mari și îi țin în cutii de depozitare.
Când ingredientele sunt pregătite restul poveștii este foarte simplu.
Să înceapă distracția.
Se ia un multicooker de la Heinner, se programează ora la care să fie gata și uite așa dimineață ai totul pregătit pentru un mic dejun super sănătos.
Seara înainte de culcare, în bolul multicooker-ului se adaugă o cană fulgi de ovăz prăjiți cu 2 căni lapte de soia ( sau lapte de cocos sau amestec) și cu 2 linguri semințe de chia.
Se adaugă apoi nucile prăjite și chipsurile de cocos. Aici cantitățile sunt după gust. De fapt acest preparat este după gustul fiecăruia. Ultimele adăugate sunt merișoarele confiate.
Poate vă place o consistență mai crocantă sau poate mai moale, cu mai mult lichid sau mai groasă. Consistența și textura acestui mic dejun este cum vreți voi sa fie.
Eu am folosit funcția Porridge timp de 1 oră.
Dacă vă treziți cu noaptea-n cap ar fi bine să amestecați ocazional și să potriviți cu lichid dacă este cazul până obțineți consistența dorită.
Buuun. S-a făcut dimineață și terciul de ovăz este gata. Se cheamă copiii la micul dejun. Se ia un bol și se servește terciul adăugând fructe proaspete și puțină miere.
Ta-da gata și micul dejun. În cazul în care cantitățile pregătite de dvs. sunt mai mari decât aveați nevoie, terciul se poate păstra la frigider până la 3 zile.
Este adevărat că dacă lăsați peste noapte fulgii de ovăz în lapte se înmoaie suficient pentru a fi serviți dimineață, dar consistența cremoasă și textura obținută în multicooker este unică.
Ce mai atâta poveste. Vă aștept pe pagina de facebook la concurs!
UPDATE Ta na na na câștigătoarea concursului doamna Judit Nagy . Felicitări !
Am încercat și eu rețeta! A ieșit super! UN mic dejun sațios și foarte arătos!!! Eu am luat un borcănel și la serviciu, pentru pauza de masă! Sper că nu vă supărați dacă le-am dat rețeta tuturor colegelor mele!
Felicitări pentru prezentare și sfaturi!
Super, ma bucur ca a fost pe placul tau !
Cozonac cu nuca și caramel o rețetă ce as incerca-o .
Uite aici https://alexjuncu.ro/cozonac-pufos-cu-nuca-si-caramel/