me and my appliances » Bucătăria familiei mele
me and my appliances

me and my appliances

0 Comments

  

 

O postare cum nu-i alta… una din aceea în care îmi laud electricele din bucătărie. Treaba stă cam așa: în bucătăria mea există  electrice… eu le numesc ajutoare dar asta e altă poveste. Electricele astea îmi fac viața muuuuult mai ușoară și uite așa gătitul poate deveni din chin o plăcere. Adică să avem pardon dar 20 de min de bătut albușul cu telul mi se pare un chin.

Bunnn să vedem ….. este vorba de produsele  1473034_376009652534509_1769484343_n pe care eu efectiv le iubesc !  

 

Blender-ul de mână a fost primul mea achiziție în momentul în care am început diversificarea alimentației copiilor din dotare.  Ce îl face de neînlocuit la mine în bucătărie? puterea motorului de 700 W și tehnologia de amestecare Promix – împreună, cele două m-au ajutat să obțin cele mai fine sosuri pentru paste sau supe cremă. A fost o adevărată plăcere să le pregătesc copiilor primele mese. În plus, în funcție de modelul ales, blenderul permite sfărâmarea cuburilor de gheață pentru băuturile răcoritoare de vară. Cu acest blender dotat cu mai multe viteze am fost capabilă să obțin consistența dorită. Înțelegeți acum de ce iubesc eu tehnologia?? Pentru că munca în bucătărie a devenit o joacă de copil.

  Știu că puterea exemplului poate fi mult mai convingătoare așa că vă invit să vedeți ce minuni am reușit să fac eu cu aceste produse.

sosuri_original   Mixerul de mână este o altă minune care mi-a salvat viața: supele cremă, sosurile, smoothie-urile și multe alte minuni au devenit atât de ușor de realizat încât până și copiii pot participa la prepararea lor. Mdeci are mixerul ăsta de mână un motor atât de puternic la vreo 800 W care poate amesteca orice, și când spun orice mă refer la orice ingredient care vă trece prin cap. Are un buton deștept pentru viteza turbo și mai mult îi poți controla vitezele foarte ușor deoarece are SpeedTouch. Nu ați auzit de SpeedTouch? Deci cu cât strângeți mai tare degetele pe mixer cu atât obțineți o putere mai mare, ceea ce însemnă că puteți porni lent fără să vă stropiți și să creșteți viteza doar prin simpla strângere a mâinii. De ce am nevoie de viteze diferite? Pentru că astfel se poate ajunge la consitența dorită fără prea multă bătaie de cap.  

paste_original1  

   Și ultimul dar nu cel din urmă ar fi minunatul robot de bucătărie…. prăjituri, aluaturi de tarte, ketchup de casa, salate, humus…. Să vă povestesc și despre robot…minunea 3 în 1, poate fi și blender și râșniță. Acest robot dispune de niște discuri din oțel inoxidabil care oferă rezultate superioare la tocare, indiferent de natura ingredientelor: moi sau tari numită PowerChop. Dacă ați obținut totdeauna piureul cu cocoloașe este timpul să vă gândiți la un asemenea robot care este ideal pentru prepararea piureurilor dar și pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri.  

praji_original

  Fie că le aveți pe toate trei fie doar unul dintre ele, sunt sigură că l-ați ales pe cel care vă ajută cel mai mult și atunci știți exact despre ce fel de ajutor vorbesc. Iar dacă încă nu aveți în dotare un asemenea ajutor ia scrieți-i voi lui Moș Crăciun.

sosuri_original1

  Asta în cazul în care vă întrebați cine mă ajută prin bucătărie. O iarnă minunată să avem !!!        

 


Related Posts

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

  Mozarella Granarolo  Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.   Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo […]

Gnocchi de cartofi cu mozzarella Granarolo, rosii si bacon

Gnocchi de cartofi cu mozzarella Granarolo, rosii si bacon

gnocchi cu mozzarella   Și dacă tot s-a terminat concursul Granarollo ar fi frumos să dau curs provocării lansate cu ocazia lui. Chiar dacă propunerile voastre au fost atât de numeroase, pentru care vă mulțumesc încă o dată, am decis să fac ceva care să […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.