Biscuiții ăștia sunt pentru voi, iubitori de bezea și ciocolată !!!
Cu exteriorul lor crocant și lipicioși și moi la interior, vă vor cuceri imediat.
- 375 gr. zahăr pudră
- 80 gr. cacao o pișcătură sare
- 3 albușuri
- 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
- mini marshmallows
- migdale tăiate grosier
Metoda
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătesc 2 tăvi cu hârtie de copt.
Într-un castron mare se cerne zahărul pudră și cacaoa.
Adăugați apoi sarea, albușurile de ou și vanilia, amestecând până se obține o compoziție omogenă și netedă.
Amestecați apoi fulgii de ciocolată și migdalele.
Cu ajutorul unei linguri formați biscuiții pe foaia de copt. Lăsați distanță între ei și nu vă panicați dacă încep să se întindă. În fiecare biscuite îndesați vreo 5-6 bezele, apoi introduceți tava în congelator vreo 5 minute (sau frigider timp de 10-15 minute) ca să împiedicați împrăștierea prea mult a aluatului.
Coaceți biscuiții pentru 12-13 minute.
Lăsați-i să se răcească în tavă. Se vor îndepărta mult mai ușor de pe hârtia de copt atunci când sunt reci.
Serviți acești Ooey Gooey Biscuiți alături de niște înghețată de vanilie… MMMmm o minunăție !!
Biscuiti de bezea cu bezea – rocky road cookies
2015-12-01 10:38:19
Ingredients
- 375 gr. zahăr pudră
- 80 gr. cacao o pișcătură sare
- 3 albușuri
- 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
- mini marshmallows
- migdale tăiate grosier
Instructions
- e preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătesc 2 tăvi cu hârtie de copt.
- Într-un castron mare se cerne zahărul pudră și cacaoa.
- Adăugați apoi sarea, albușurile de ou și vanilia, amestecând până se obține o compoziție omogenă și netedă.
- Amestecați apoi fulgii de ciocolată și migdalele.
- Cu ajutorul unei linguri formați biscuiții pe foaia de copt. Lăsați distanță între ei și nu vă panicați dacă încep să se întindă. În fiecare biscuite îndesați vreo 5-6 bezele, apoi introduceți tava în congelator vreo 5 minute (sau frigider timp de 10-15 minute) ca să împiedicați împrăștierea prea mult a aluatului.
- Coaceți biscuiții pentru 12-13 minute.
- Lăsați-i să se răcească în tavă. Se vor îndepărta mult mai ușor de pe hârtia de copt atunci când sunt reci.
Bucătăria familiei mele https://alexjuncu.ro/
Cred ca se topesc in gura! 🙂 Super arata!
wow, o nebunie dulce ai facut tu acolo!! Super buni!
Mama,mama cum arata!Te pup!
Eu deja am mancat, in urma cu o saptamana. Sunt la fel de buni cum arata in fotografii. Am mancat de am rupt 🙂 Chiar astazi vreau sa incerc iar 😀
Va multumesc mult fetelor! Mii de imbratisari!
Alexandra, albusurile le punem batute spuma?
Albușurile se pun asa cum sunt, nebătute 🙂