Biscuiții ăștia sunt pentru voi, iubitori de bezea și ciocolată !!!

- 375 gr. zahăr pudră
- 80 gr. cacao o pișcătură sare
- 3 albușuri
- 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
- mini marshmallows
- migdale tăiate grosier
Metoda


- 375 gr. zahăr pudră
- 80 gr. cacao o pișcătură sare
- 3 albușuri
- 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
- mini marshmallows
- migdale tăiate grosier
- e preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătesc 2 tăvi cu hârtie de copt.
- Într-un castron mare se cerne zahărul pudră și cacaoa.
- Adăugați apoi sarea, albușurile de ou și vanilia, amestecând până se obține o compoziție omogenă și netedă.
- Amestecați apoi fulgii de ciocolată și migdalele.
- Cu ajutorul unei linguri formați biscuiții pe foaia de copt. Lăsați distanță între ei și nu vă panicați dacă încep să se întindă. În fiecare biscuite îndesați vreo 5-6 bezele, apoi introduceți tava în congelator vreo 5 minute (sau frigider timp de 10-15 minute) ca să împiedicați împrăștierea prea mult a aluatului.
- Coaceți biscuiții pentru 12-13 minute.
- Lăsați-i să se răcească în tavă. Se vor îndepărta mult mai ușor de pe hârtia de copt atunci când sunt reci.
Cred ca se topesc in gura! 🙂 Super arata!
wow, o nebunie dulce ai facut tu acolo!! Super buni!
Mama,mama cum arata!Te pup!
Eu deja am mancat, in urma cu o saptamana. Sunt la fel de buni cum arata in fotografii. Am mancat de am rupt 🙂 Chiar astazi vreau sa incerc iar 😀
Va multumesc mult fetelor! Mii de imbratisari!
Alexandra, albusurile le punem batute spuma?
Albușurile se pun asa cum sunt, nebătute 🙂