Brioșe cu dovleac și cremă de brânză
Rețeta și ingrediente pentru brioșe cu piure de dovleac copt și cremă de brânză. Pufoase și parfumate, de toamnă !
Rețeta și ingrediente pentru brioșe cu piure de dovleac copt și cremă de brânză. Pufoase și parfumate, de toamnă !
Cheesecake vegan fără coacere. Cum se face crema de brânză vegană? Budinca de chia cu lapte de migdale. Cheesecake la borcan. Cu mure
Galette sau tartă, plăcintă rustică cu gălbiori și aluat pate brise. Tarta sărată cu ciuperci, în sos bechamel și brânză Gruyere.
Sparanghel învelit în bacon cu parmezan. Cea mai simpla rețetă la grătar. Un aperitiv din doar doua ingrediente.
Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.
Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!