Cei mai buni biscuiți și o rețetă deosebit de ușoară. Biscuiți sau fursecuri cu o textură moale care ți se topesc efectiv în gură. Este desertul potrivit pentru orice ocazie ( mai ales atunci când sunteți luați pe nepregătite). Vine weekendul așa că puteți încerca o tavă, două.
INGREDIENTE
Pentru vreo 40-45 bucăți cookies aveți nevoie de:
- 100 gr. zahăr bruncioco
- 100 gr. zahăr alb
- 120 gr. unt ( la temperatura camerei)
- 1 ou mare
- 125 gr. iaurt simplu degresat
- 2 lingurițe extract de vanilie
- 220 gr. făină
- un vârf cuțit sare
- 1 cană fulgi de ciocolată sau M&M’s
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
METODA
Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătește o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol mediu se amestecă împreună zahărul brun, zahărul alb și untul moale până se obține o cremă pufoasă și deschisă la culoare.
Se amestecă în crema de unt iaurtul, oul şi vanilia.
În alt bol se combină făina, bicarbonatul de sodiu şi sarea.
La următorul pas se amestecă făina în crema de unt până la încorporare.
În aluatul obținut, se adaugă fulgii de ciocolată.
Cu o lingură se așează aluat pe tava acoperită cu hârtie de copt. ( se poate folosi lingura dozatoare cu arc pentru înghețată dacă doriți să aibă aceeași dimensiune).
Se dau la cuptorul preîncălzit timp de 8-10 minute, până când marginile încep să își schimbe culoarea.
Pentru cele mai bune rezultate, fursecurile/biscuiți/ cookies se scot din cuptor când sunt încă palizi.
Se lasă biscuiți să se răcească timp de 1 minut pe hârtia de copt și apoi se transferă pe un grătar să se răcească complet.
O rețetă de cookies moi, ușor de realizat pe care întreaga familie o va iubi.
Puteți da frâu liber imaginației : fulgi de ciocolată albă sau neagră, M & M întregi sau zdrobiți, merișoare sau alte minunății. Indiferent ce alegeți vor fi irezistibile!
CHOCOLATE CHIP COOKIES – FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATĂ
Ingredients
- 100 gr. zahăr brun
- 100 gr. zahăr alb
- 120 gr. unt ( la temperatura camerei)
- 1 ou mare
- 125 gr. iaurt simplu degresat
- 2 lingurițe extract de vanilie
- 220 gr. făină
- un vârf cuțit sare
- 1 cană fulgi de ciocolată sau M&M’s
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
Directions
- Step 1 Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătește o tavă cu hârtie de copt.
- Step 2 Într-un bol mediu se amestecă împreună zahărul brun, zahărul alb și untul moale până se obține o cremă pufoasă și deschisă la culoare.
- Step 3 Se amestecă în crema de unt iaurtul, oul şi vanilia.
- Step 4 În alt bol se combină făina, bicarbonatul de sodiu şi sarea.
- Step 5 La următorul pas se amestecă făina în crema de unt până la încorporare.
- Step 6 În aluatul obținut, se adaugă fulgii de ciocolată.
- Step 7 Cu o lingură se așează aluat pe tava acoperită cu hârtie de copt. ( se poate folosi lingura dozatoare cu arc pentru înghețată dacă doriți să aibă aceeași dimensiune).
- Step 8 Se dau la cuptorul preîncălzit timp de 8-10 minute, până când marginile încep să își schimbe culoarea.
- Step 9 Pentru cele mai bune rezultate, fursecurile/biscuiți se scot din cuptor când sunt încă palizi.
- Step 10 Se lasă biscuiți să se răcească timp de 1 minut pe hârtia de copt și apoi se transferă pe un grătar să se răcească complet.
2 thoughts on “Chocolate Chip Cookies – Fursecuri cu fulgi de ciocolată”