Am primit 2 pui de ţară. Şi când zic de ţară mă refer la puii aceia bio, nehrăniţi cu te miri ce suplimente alimentare… Pui din aceia slabi dar sănătoşi , dacă mă înţelegeţi… Atât de slabi încât mi-a fost frică să-i dezosez de teamă să nu rămân fară carne.
Am luat cele 4 pulpiţe de pui şi le-am lăsat fără piele , le-am spălat şi
le-am lăsat puţin la zvântat pe un prosop de bucătărie.
Într-o tavă de friptură am turnat ulei de măsline cât să acopere fundul tăvii.
Am aşezat pulpele şi printre ele câţiva cartofi mici, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în 2.
Şi dacă tot am făcut zilele trecute pizza, mi-a mai rămas prin frigider puţin sos de roşii cu pulpă. Aşa că am adăugat peste puiul meu subnutrit pulpa de roşii, nişte busuioc uscat, câţiva căţei de usturoi curăţaţi şi am condimentat cu sare şi piper. Final touch – am presărat parmezan ras şi am mai turnat deasupra încă vreo 3-4 linguri de ulei de măsline.
A zăcut friptura mea în cuptor vreo oră , din care primele 45 min. acoperită cu folie.
După ce am îndepărtat folia , pulpiţele arătau cam aşa :
După o oră bronzul pulpelor a fost numa’ bun.
Şi dacă tot nu prea aveau carne pe ele, am vrut să fiu sigură că nu rămân bărbaţii flămânzi şi am mai adăugat lângă şi nişte broccoli aburit.
Să aveţi poftă !!! şi un weekend minunat în continuare !!!
arata minunat si sigur a fost de-o savoare greu de egalat! o dupa-amiaza placuta! :*
:-* Multumesc mult…