Bucătăria familiei mele » Pagina 30 din 105 »

Cele mai noi rețete

Tagliatelle cu midii, in sos de rosii picant

Tagliatelle cu midii, in sos de rosii picant

Întotdeauna am gătit midiile proaspete și cu cochilie, dar ieri am primit de la mama o pungă de midii congelate și în 2 minute am știu exact ce voi face cu ele. Cred că ați observat că nu prea mă dau în vânt după fructe…

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

  toast cu branza Brânza de capră merge cel mai bine în combinație cu mierea și cimbru. Asta este părerea mea. Am încercat nenumărate rețete și revin de fiecare dată la aceeași poveste.   INGREDIENTE brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei 4 felii de…

Tarta cu ricotta, prosciutto si flori de dovlecel

Tarta cu ricotta, prosciutto si flori de dovlecel

Tarta cu ricotta Deja v-ați obișnuit cu drumul meu spre munte în fiecare weekend, drum care trece prin fața Selgros-ului din Ernei. Până și copiii știu că oprirea la Selgros face parte din planul de weekend. Ei, și de fiecare dată intrăm cu un plan…

gem de coacăze roșii

gem de coacăze roșii

Cum fac eu gem de coacăze? Pam pam –  am cules coacăzele din grădina proprie şi am reușit să fac cel mai bio gem de coacăze pe care l-am mâncat vreodată. Acrișor și fin așa cum ne place nouă … INGREDIENTE gem de coacăze  1.500…

Somon la cuptor – cu patrunjel, usturoi verde si lime

Somon la cuptor – cu patrunjel, usturoi verde si lime

Somon la cuptor – cu pătrunjel, usturoi verde și lime. Nimic nu este mai ușor de preparat și mai gustos, ca să nu mai vorbim de sănătos

Brânză de capră în sos marinara, la cuptor

Brânză de capră în sos marinara, la cuptor

Ideea asta a apărut în mintea mea acu vreo câțiva ani, am citi rețeta pe o conservă de roșii și de atunci tot aștept momentul potrivit. Și acesta a venit săptămâna trecută când mare surpriză mare am primit o cutie plină de bunătăți de la…