Dovleac umplut, la cuptor
Am atâtea obiceiuri atunci când gătesc că nici nu mai știu pe care le-am învățat de la mama, pe care de la bunica și pe care le-am dobândit pe parcurs. Și nu toate sunt bune. Dar pot să mă laud cu ceva, anume cu faptul…
Am atâtea obiceiuri atunci când gătesc că nici nu mai știu pe care le-am învățat de la mama, pe care de la bunica și pe care le-am dobândit pe parcurs. Și nu toate sunt bune. Dar pot să mă laud cu ceva, anume cu faptul…
Ai prea multe roșii în grădină și nu mai ști ce să faci cu ele? sau poate îți dorești o experiență unică ca aceea a unui cracker cu brânză și gem? Pfuai și ce bine merge cu carnea la grătar!! Ceea ce vreau să spun…
Eu gătesc conopida în diferite feluri dar parcă tot gratinată este cea mai bună. INGREDIENTE PENTRU CONOPIDĂ Gratinată conopidă, desfăcută în buchete mari 4 linguri unt nesărat, împărțit în 2 3 linguri făină 2 căni de lapte fierbinte un vârf cuțit nucșoară rasă…
Dacă te-ai săturat de preparatele tradiționale atunci rețeta asta de pancakes este numai bună. Cine a mai pomenit să adaugi mazăre în clătite ? Dar lăsând gluma la o parte nimic nu se compară cu mazărea proaspăt culeasă din grădina proprie. Iar dacă e din…
IMPLICAREA COPIILOR în gătit sau mai bine spus în petrecerea timpului în bucătărie este cea mai bună metodă de a-i învăța despre alimentație. O să-mi spuneți că nu au ce căuta în bucătărie, că fac mizerie, că se pot arde și lista exemplelor negative poate…
Anul acesta cele mai la modă ingrediente la mine în grădină: florile de dovlecel și florile de usturoi. NU știu dacă ai gustat vreodată flori de dovlecel. Sunt minunate. Noi le umplem, le adăugăm în tarte, în paste sau le facem pizza. O singură șmecherie e…
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.